Μας ελάτε σε επαφή με
Joey

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18374837152

WhatsApp : +8618874832167

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd

Hunan Jesh βαριά Co. βιομηχανίας, ΕΠΕ

  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
<-Video Images->
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων 300~400
Ετήσιες πωλήσεις 6,500,000-7,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Hunan JESH η βαριά Co. βιομηχανίας, ΕΠΕ είναι κινεζικός επαγγελματικός κατασκευαστής MEWPs (κινητή πλατφόρμα εργασίας ανύψωσης) με κεντρικά γραφεία στην πόλη του Τσάνγκσα, Hunan, Κίνα πού είναι βαριά βάση κατασκευής μηχανημάτων της Κίνας. JESH είναι εξειδικευμένο στην Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων των βαριών μηχανημάτων με MEWPs ως κύριο προϊόν.

Η γραμμή προϊόντων μας περιλαμβάνει τον αυτοπροωθούμενο ανελκυστήρα ψαλιδιού, αυτοπροωθούμενος τηλεσκοπικός ανελκυστήρας βραχιόνων, αυτοπροωθούμενος αρθρώνοντας ανελκυστήρας βραχιόνων, ανελκυστήρας αραχνών, κάθετος ανελκυστήρας, telehandler και άλλα προϊόντα που καλύπτει το ύψος εργασίας από 4M σε 46M, τώρα JESH AWPs χρησιμοποιούνται ευρέως στο δημοτικό σχέδιο και τον κήπο, την ενέργεια και τη χημική βιομηχανία, την αποθήκη εμπορευμάτων και τις διοικητικές μέριμνες, τη συντήρηση κατασκευής και οικοδόμησης, τις εγκαταστάσεις και το στάδιο, τον αερολιμένα και το θαλάσσιο λιμένα στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας, του HK, της Ταϊβάν, της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, των Ε.Α.Ε. και της Σαουδικής Αραβίας.

Ιστορία
Hunan JESH η βαριά Co. βιομηχανίας, ΕΠΕ είναι μια επιχειρηματική επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του εναέριου λειτουργώντας εξοπλισμού. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε τον επαγγελματικότερο εναέριο εργαζόμενο κατασκευαστή εξοπλισμού και να παράσχουμε στον εξοπλισμό μας ασφαλέστερος, εξυπνώτερος και αποδοτικότερος στις εναέριες λύσεις εργασίας στον κόσμο. Η επιχείρηση στόχευσε στην αξία της ακεραιότητας, της αμοιβαίος-διανομής, win-win και της καινοτομίας, άνθρωποι προσανατολισμένοι που δημιουργούν την αξία για τους πελάτες ως κέντρο.
Η δυνατότητα καινοτομίας και η κατασκευή πληροφοριών εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από JESH. Δεδομένου ότι η εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, από πρόσφατα δύο έτη, η επιχείρηση έχει λάβει περισσότερα από 40 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 11 έλεγξαν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και περισσότερο από 20 εφάρμοσαν τα κρατικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα σύννεφων, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει διοικητικών συσκευών και σύννεφων σύννεφων τις υπηρεσίες. Η επιχείρηση έχει προωθήσει τα συστήματα διαχείρισης που συμπεριλαμβανομένου PLM, του cErp, CRM, κ.λπ. Περισσότερο από 60% του τεχνικού προσωπικού της επιχείρησης, έκανε την κατασκευή των προϊόντων του και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας για το σύστημα. Προγραμματίζοντας να απαριθμηθεί στην τεχνολογία και την καινοτομία επιβιβαστείτε μέσα σε 5 έτη, και να αναπτυχθεί για να είναι τα τοπ 3 στη εγχώρια βιομηχανία.
Υπηρεσία

1, εκπαιδευτικός: Από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία μηχανικών με pre-sale, τη λειτουργία & συντήρησης, πωλήσεων.

2, οδηγία Tec: echnique βοήθεια, οδηγία καθιερώσεων ομάδας.

3, μακροπρόθεσμη εξουσιοδότηση: Γενική εξουσιοδότηση με 2 έτη και δομική εξουσιοδότηση μερών με 5 έτη.

 

Η ομάδα μας

 

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd